Heart❤Melts
4PD1 awesome :)
Posted on Thursday, 1 November 2012 at 22:12 | 0 blushing


heyyy wazuup >< dah lame tak update right ? bosan ahhh , malas nak menaip , maklum lhaa aku bukan pena rajin pun kennn , haha , kay kay , kau ,kau , kau ,kau sehat tak ? how your life now ? enjoy ? hmm boyfriend korang acane ? okay tak ? *krik krik , haha , kay hari niyh dah dua hari aku tak sekolah .. hmm MC ? wakluuu , pengetua waa baik sebab tuh bagi cuti awal , haha , aku dah strt rindu budak2 kelas aku , rindu suasana sekolah , ehh ? hahha , dah mcm 2tahun inggal sekolah dahh  haha , 

aku rindu kawan2 aku , yang suka kacau , yang suka aku maki dorang , yang mcam orang mobok dalam klas . yang selalu suka kene marah dengan cikgu , hah semua aku rindu ahhh , tak kire sape pun . wuuuu , rinsu nak kuar sesama lagi , pergi date ngan MR HING , ehh ? hahah , aku rindu VINOD , yang suka kacau aku , maki aku , tapi dea bole buat aku ketawa , haha . aku rindu FATIN AMIRAH , yang klau ketawe tak ingat dunia , yesss tak ingat dunia . hahaha 

hmmm , dah dah lhaaa , malas nak cakap banyak , kalau tulis bebanyak pun bukan aku bole sekolah balek esok , punndaaaaa ><  ehh nak tengok gambar mase aku kuar date ngan MR HING tak ? tapi kawan2 aku sume sebok ahhh , hahhaa , kay gambar kat bawah niyh , bye ASSALAMUALAIKUM , sampaikan salam kat boyfriend korang :)


xx dear OHH MIDA♥



OLDER / NEWER

✿ Navigations ✿

HOME PROFILE GOODIES AFFIE

✿ sini sini ! button FOLLOW ade disini ;) ✿

+FOLLOW

THANKS FOR VISITING :) DO FOLLOW ME ! Thankss :*

✿ Tagboard ✿



Reverse


✿ Credits ✿

Basecode : Lettha
Fully edited : ❤Fifiey❤
Background : Photobucket
♥ Assalamualaikum .hyee .thankss coz menyinggah di'blog sy .sukee ? .FOLLOW laa jgn lpew .ta sukee ? .okee sorry .blog sy x cntikk mcm blog awk-2 an .tpy sy sukee ♥