Heart❤Melts
SIJIL PINANGAN MALAYSIA :)
Posted on Friday, 22 February 2013 at 05:17 | 0 blushing



ape tengok tengok ? tak reti bace ape kat gambar tuhh , errrr SPM tuh , hmm , ape takod ? err sikit pun tak *muke serius* haha , beriaa , okay seriously aku takod gile nak SPM walaupun baru awal tahun , tau tau nty dah spm , hmm , weyh jangan buat aku takod , err lempang kan ? ayah ngan mak aku selalu bagi semangat , hmm taknak hancurkan hati dorg , start from now , study kene leihhh , yessss nak banggakan mak ngan ayahhhh , iloveyou mak ayah :*
xx dear OHH MIDA♥



OLDER /

✿ Navigations ✿

HOME PROFILE GOODIES AFFIE

✿ sini sini ! button FOLLOW ade disini ;) ✿

+FOLLOW

THANKS FOR VISITING :) DO FOLLOW ME ! Thankss :*

✿ Tagboard ✿



Reverse


✿ Credits ✿

Basecode : Lettha
Fully edited : ❤Fifiey❤
Background : Photobucket
♥ Assalamualaikum .hyee .thankss coz menyinggah di'blog sy .sukee ? .FOLLOW laa jgn lpew .ta sukee ? .okee sorry .blog sy x cntikk mcm blog awk-2 an .tpy sy sukee ♥