Heart❤Melts
SIJIL PINANGAN MALAYSIA :)
Posted on Friday, 22 February 2013 at 05:17 | 0 blushing



ape tengok tengok ? tak reti bace ape kat gambar tuhh , errrr SPM tuh , hmm , ape takod ? err sikit pun tak *muke serius* haha , beriaa , okay seriously aku takod gile nak SPM walaupun baru awal tahun , tau tau nty dah spm , hmm , weyh jangan buat aku takod , err lempang kan ? ayah ngan mak aku selalu bagi semangat , hmm taknak hancurkan hati dorg , start from now , study kene leihhh , yessss nak banggakan mak ngan ayahhhh , iloveyou mak ayah :*
xx dear OHH MIDA♥



Posted on Monday, 28 January 2013 at 05:39 | 0 blushing




waittttttttt , tengok gambar tuh ? tengok puas puas , menangis aku tengok , dua2 pakwe aku curang , gilaaaaa siaaaaa , waaa kene tinggal , sokey farid , apek , nty aku dapat yang lebih handsome , baik , caring , romantik dari korang , hahahahahahahah , podaaaa , beriaaa siakkk .

hmmm dah ahh bye , :)
xx dear OHH MIDA♥



4PD1 awesome :)
Posted on Thursday, 1 November 2012 at 22:12 | 0 blushing


heyyy wazuup >< dah lame tak update right ? bosan ahhh , malas nak menaip , maklum lhaa aku bukan pena rajin pun kennn , haha , kay kay , kau ,kau , kau ,kau sehat tak ? how your life now ? enjoy ? hmm boyfriend korang acane ? okay tak ? *krik krik , haha , kay hari niyh dah dua hari aku tak sekolah .. hmm MC ? wakluuu , pengetua waa baik sebab tuh bagi cuti awal , haha , aku dah strt rindu budak2 kelas aku , rindu suasana sekolah , ehh ? hahha , dah mcm 2tahun inggal sekolah dahh  haha , 

aku rindu kawan2 aku , yang suka kacau , yang suka aku maki dorang , yang mcam orang mobok dalam klas . yang selalu suka kene marah dengan cikgu , hah semua aku rindu ahhh , tak kire sape pun . wuuuu , rinsu nak kuar sesama lagi , pergi date ngan MR HING , ehh ? hahah , aku rindu VINOD , yang suka kacau aku , maki aku , tapi dea bole buat aku ketawa , haha . aku rindu FATIN AMIRAH , yang klau ketawe tak ingat dunia , yesss tak ingat dunia . hahaha 

hmmm , dah dah lhaaa , malas nak cakap banyak , kalau tulis bebanyak pun bukan aku bole sekolah balek esok , punndaaaaa ><  ehh nak tengok gambar mase aku kuar date ngan MR HING tak ? tapi kawan2 aku sume sebok ahhh , hahhaa , kay gambar kat bawah niyh , bye ASSALAMUALAIKUM , sampaikan salam kat boyfriend korang :)


xx dear OHH MIDA♥



patah hati
Posted on Thursday, 26 April 2012 at 05:55 | 0 blushing


                                   assalamualaikum .. ehh jawap dulu .. niyh sebok nak dgar cite aku .. haha .. gurau kk .. lame giler tak updates blogg .. bukan ape mlas nak menaip .. ehh korang ape khabar ? sehat ? bf korang oke ? <3
hahah .. ktade kene mengene langsungkan ...

see gambar aku ? aku tengah rindu kat dea time tuhh .. serius sampai skrg aku rindu dea .. dea touching ngan aku sebab updates status kat mukabuku ..

hmm .. tade mood nak tulis panjang panjang .. kbye .. kirim salam kat buah hati korang taw :)                                
xx dear OHH MIDA♥



aL-fatihah
Posted on Friday, 20 January 2012 at 05:47 | 0 blushing



takziah buat ARIL sekeluarga 
AL-FATIHAH :(
xx dear OHH MIDA♥



kawan :)
Posted on Wednesday, 11 January 2012 at 02:25 | 0 blushing


kawan kawan aku . 
ramai yang cakap tade kawan tade lha tempat kite nak kongsi masalah kan :)
aku sayang korang kawan 


nana :)

izzati :)

myko :)
jaja :)
fifi :)
kiki :)
faridd :)
tapi aku slalu pggel dea buahh hati .. kau memang terbaek sayang :)

kawan kawan aku .. yang aku rase rapat dgn aku buat mase skrg ><
xx dear OHH MIDA♥



i miss you :(
Posted on Saturday, 7 January 2012 at 07:40 | 0 blushing



awak .. saye rindu kat awak ..
rindu nak gayot dgn awak ..
rindu nak dgar awak pggel syg .
rindu nak dgar awak ckp ILOVEYOU
rindu nak gaduh ngan awak ..
rindu nak kizz awakk .
semuenye saye rindu awak ..

awak awak .. awak rindu saye tak ? :(
xx dear OHH MIDA♥



OLDER /

✿ Navigations ✿

HOME PROFILE GOODIES AFFIE

✿ sini sini ! button FOLLOW ade disini ;) ✿

+FOLLOW

THANKS FOR VISITING :) DO FOLLOW ME ! Thankss :*

✿ Tagboard ✿



Reverse


✿ Credits ✿

Basecode : Lettha
Fully edited : ❤Fifiey❤
Background : Photobucket
♥ Assalamualaikum .hyee .thankss coz menyinggah di'blog sy .sukee ? .FOLLOW laa jgn lpew .ta sukee ? .okee sorry .blog sy x cntikk mcm blog awk-2 an .tpy sy sukee ♥